Hoe combineer je oorringen voor een elegante, alledaagse look?

Als er oorbellen zijn voor dagelijks gebruik die passen bij een klassieke look dan zijn het wel oorringetjes. Wie daarbij denkt aan van die dunne kleine zilveren ringetjes heeft het mis. Oorbellen ringetjes zijn niet alleen voor kleine meisje die pas gaatjes hebben laten prikken, maar passen juist bij een volwassen super sjieke look. Ik heb het dan wel over de wat bredere varianten die vaak prachtig zijn ingelegd met diamantjes of andere steentjes of oorringen met een klein hangertje die in allerlei vormen, maten en kleuren te vinden zijn. Doordat ze klein en subtiel zijn, creëer je een sjieke alledaagse look die er toch verzorgd en elegant uitziet.

Kapsel

Om de oorringetjes extra op te laten vallen, draag je je lange haar in een lage knot. Zo blijven ze niet verstopt achter je haar. In tegenstelling tot een hoge knot, creëer je met een lage knot een zachte, elegante uitstraling. Heb je kort haar? Probeer dan om je haar strak naar achteren te kammen.

Amerikaanse beroemdheid met mooie oorringen

Kleding

Erg mooi en bovendien nog eens in de mode op dit moment is de koltrui. Ondanks de trend blijft het een echte klassieker en doordat je alle aandacht naar de hals brengt is dit een perfect item om je oorbellen mee te combineren.